Looking For Anything Specific?

Σεισμοσ Κινα / Σεισμός στην Κίνα: 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 ... / Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008.

Σεισμοσ Κινα / Σεισμός στην Κίνα: 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 ... / Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008.. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί.

Την ίδια ώρα, ένας δεύτερος ισχυρός σεισμός, μεγέθους 6,6 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, σημειώθηκε στη βορειοδυτική κίνα και συγκεκριμένα στην απομακρυσμένη περιφέρεια σινζιάνγκ. Το βίντεο με τις νυχτερίδες στο εργαστήριο της γουχάν, που πυροδότησε νέες θεωρίες για την προέλευση του κορονοϊού. Η κίνα θρηνεί για τον θάνατο ενός ηρωικού… γουρουνιού. Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί.

Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην Κίνα!
Εγκατέλειψε ο Τσιτσιπάς στην Κίνα! from www.newsit.gr
Σάββατο, 22 μαΐου 2021 01:46. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Η κίνα είναι αντιμέτωπη με «εξαιρετικά σοβαρές» πλημμύρες δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πλημμύρισαν στοές του μετρό στην πόλη τσεντσόου, στην κεντρική κίνα, ανακοίνωσαν. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό μεγέθους 6,1r στην επαρχία γιουνάν.

Η κίνα θρηνεί για τον θάνατο ενός ηρωικού… γουρουνιού.

Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον. Αστυνομία βόμβες επίθεση κίνα τρομοκρατία χονγκ κονγκ. Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της. Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Νεκροί και τραυματίες από τον σεισμό μεγέθους 6,1r στην επαρχία γιουνάν.

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008.

Φορτηγάκι έπεσε σε πεζούς έξω από νοσοκομείο στην Κίνα!
Φορτηγάκι έπεσε σε πεζούς έξω από νοσοκομείο στην Κίνα! from www.newsit.gr
13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Η κίνα θρηνεί για τον θάνατο ενός ηρωικού… γουρουνιού. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της. Τουλάχιστον 50 νεκροί και περίπου 300 τραυματίες είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες τα θύματα του σεισμού που έπληξε σήμερα στην επαρχία γκανσού της βορειοδυτικής κίνας. Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Αστυνομία βόμβες επίθεση κίνα τρομοκρατία χονγκ κονγκ. Μη χάσετε το θεμα που κυκλοφορεί.

Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες.

13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε σήμερα η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 6,5 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα επισήμως, το. Η κίνα είναι αντιμέτωπη με «εξαιρετικά σοβαρές» πλημμύρες δώδεκα άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν πλημμύρισαν στοές του μετρό στην πόλη τσεντσόου, στην κεντρική κίνα, ανακοίνωσαν. Ισχυρός σεισμός στην κίνα που αφήνει νεκρούς και τραυματίες. Με εντατικούς ρυθμούς εργάζονται τα σωστικά συνεργεία προκειμένου να βρουν επιζώντες στα συντρίμμια. Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. Αυξάνονται οι νεκροί και οι τραυματίες από τον ισχυρό σεισμό στην κίνα (pics&vid). Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Τουλάχιστον 50 νεκροί και περίπου 300 τραυματίες είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες τα θύματα του σεισμού που έπληξε σήμερα στην επαρχία γκανσού της βορειοδυτικής κίνας. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Αστυνομία βόμβες επίθεση κίνα τρομοκρατία χονγκ κονγκ.

Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε σήμερα η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 6,5 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα επισήμως, το. Αστυνομία βόμβες επίθεση κίνα τρομοκρατία χονγκ κονγκ. Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν. Μια σεισμική δόνηση 6,3 βαθμών έπληξε σήμερα μια περιοχή της νότιας κίνας κοντά στα σύνορα με την ινδία, ανακοίνωσε το γεωλογικό.

Κορονοϊός: Επιστρέφουν οι Αμερικανοί στην Κίνα! Ξεκινάει ...
Κορονοϊός: Επιστρέφουν οι Αμερικανοί στην Κίνα! Ξεκινάει ... from www.newsit.gr
Ο πιο θανατηφόρος σεισμός στην ιστορία συνέβη το 1556 στο σαανσί της κίνας, με εκτιμώμενο αριθμό θανάτων 830.000. 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Τι συνέβη στο ινστιτούτο ιολογίας της γουχάν Όπως αναφέρεται, κίνα και ρωσία έχουν σκοπό να κάνουν τα πάντα για να εμποδίσουν την πρόσδεση των κράτους των σκοπίων στο νατοϊκό στρατόπεδο. Τουλάχιστον 19 άνθρωποι τραυματίστηκαν εξαιτίας σεισμικής δόνησης 5,4 βαθμών που έπληξε χθες τη νοτιοδυτική επαρχία σετσουάν της κίνας, γνωστοποίησαν οι τοπικές αρχές σήμερα. Σεισμική δόνηση 5,6 ρίχτερ σημειώθηκε στην περιοχή γινγκτζιάνγκ της το κέντρο σεισμικών δικτύων της κίνας, ανακοίνωσε ότι το επίκεντρο της δόνησης εντοπίστηκε στο. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Σεισμός μεγέθους 7,3 βαθμών έπληξε την επαρχία τσινγκάι της βορειοανατολικής κίνας σήμερα, νωρίς πρωί σαββάτου στην κίνα.

Η συμμαχία των 15 για τον αποκλεισμό των ξένων από το κινέζικο πρωτάθλημα αλλάζει τις ισορροπίες.

Ο πρόεδρος της κίνας σι τζινγκπίν και ο πρωθυπουργός λι κετσιάνγκ ανακοίνωσαν πως θα πρέπει να καταβληθούν οι ύπατες προσπάθειες για να διασωθούν τα θύματα του σεισμού και να περιορισθεί. Έτσι, το ρωσικό υπουργείο εξωτερικών. Φόβους για τουλάχιστον 100 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες εξέφρασε σήμερα η κινεζική κυβέρνηση μετά το σεισμό των 6,5 βαθμών που συγκλόνισε σήμερα τη νοτιοδυτική κίνα επισήμως, το. Φονικός σεισμός 6 ρίχτερ συγκλόνισε την κίνα (pics&vid). 13 νεκροί και ζημιές σε πάνω από 20.000 σπίτια από τα 6 ρίχτερ. Σχεδόν 200.000 άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους κοσμοσ. Ισχυρότατος σεισμός σημειώθηκε στη δυτική κίνα, στην επαρχία σιτσουάν. Τουλάχιστον 50 νεκροί και περίπου 300 τραυματίες είναι σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες τα θύματα του σεισμού που έπληξε σήμερα στην επαρχία γκανσού της βορειοδυτικής κίνας. Το βίντεο με τις νυχτερίδες στο εργαστήριο της γουχάν, που πυροδότησε νέες θεωρίες για την προέλευση του κορονοϊού. Η δόνηση ήταν μεγέθους 6 βαθμών και έπληξε την επαρχία του σετσουάν, όπου καταστράφηκαν 10.000 κατοικίες. Ο σεισμός ήταν ο τρίτος ισχυρότερος σεισμός που καταγράφηκε από το 1900. Το ζώο είχε καταφέρει να επιβιώσει επί 36 ημέρες εγκλωβισμένο κάτω από ερείπια, μετά τον σεισμό του 2008. Τουλάχιστον 12 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι 134 τραυματίστηκαν όταν ισχυρός σεισμός 6 βαθμών έπληξε την επαρχία σετσουάν της νοτιοδυτικής κίνας, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό τον.

Σεισμός μεγέθους 6,1 βαθμών έπληξε σήμερα την επαρχία γιουνάν της νοτιοδυτικής κίνας το απόγευμα της σεισμοσ. Μια πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση που είχε πλήξει το 2008 την επαρχία σετσουάν στοίχισε τη ζωή σε σχεδόν.

Posting Komentar

0 Komentar